Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Dziekuje za info o tym wywiadzie Bridget z Colinem.
Bylam na "W pogoni.." w kinie, wiec nie znalam dodatkow zamieszczonych w wersji DVD.
Znalazlam jednak ten wywiad w necie na stronie:
http://www.firth.com/teor_gal9.html
Ubawilam sie setnie. AineNiRigani - dzieki za tlumaczenie
Pozdrawiam
Gosia
Znalazlam jednak ten wywiad w necie na stronie:
http://www.firth.com/teor_gal9.html
Ubawilam sie setnie. AineNiRigani - dzieki za tlumaczenie
Dołączam się do podziękowań dla Aine - nieźle się uśmiałam
I dziekuję również Tobie za namiary na wywiad - kolejny raz się uśmiałam
Cudowny wywiad, cudowne tłumaczenie, rozkleiłam się...
A co do samego wywiadu, ciekawe ktore to byly sceny, w ktorych mial takie zapiski w scenariuszu
Rzeczywiście, trzeba jeszcze raz uważnie obejrzeć serial i się poprzyglądać!
Tylko pamietaj, ze pokazywali wtedy ujecia twarzy
Szkoda, ze tak zawsze dociekliwa Bridget o to go juz nie zapytala...
Gdzieś czytałam ,że chodzi o scenę , gdzie Lizzy udaje się do swojej chorej siostry i wychodzi zza krzewów i właśnie nieoczekiwanie napotyka Darciego. On ma właśnie jakąś taką dziwną minkę , ..........jak się dobrze przyjrzć
Dziwna minke powiadasz ...
Nie przewidzialabym, ze to moze chodzic o te wlasnie scene. Trzeba sie bedzie przyjrzec ...
Wlasnie ogladnelam, no jest w tej scenie taki jakis napiety ale zeby to bylo zaraz "to"???
Wywiad rzeczywiście świetny. Tylko dlaczego Bridget pyta czy to prawda ze w scenariuszu do Dumy był zapis: "Wyobraź sobie że MARK Darcy ma erekcje"??? Przecież w Dumie tylko Fitzwilliam mógł ją mieć
AAAAA! Nawet nie wiedzialam, ze nakrecili te scene... no coz.. jestem widocznie opozniona w rozwoju i tyle. Mysle se - co za wariatka z tej Bridget... ale w sumie ktora z nas nie zachowywala by sie podobnie, gdyby tylko miala sposobnosc pogadac z Colinem i uscisnac mu dlon!
Ale w sumie Otherwaymistercollins slusznie zauwazyla, ze Bridget mowi MARK DARCY, kiedy w P&P to byl jak wszystkie wiemy Fitzwilliam...
Kochani,czy ktoś z was mógłby mi udostepnić dodatki z obu części Dziennika Bridget Jones?? :?:
Witam wszystkich. Jestem tu nowa, ale czuje się już jakbyście były moimi bliskimi kumpelami. Do momentu kiedy wpadłam na tą stronkę myślałam, że jestem w moim uwielbieniu Colina sama (albo przynajmniej jedną z nielicznych) a tu proszę... Okazuje się że ze mną wszystko jest jednak OK, że nie tylko ja powtarzam niektóre sceny z "Bridget Jones" czy "DiU" po kilka razy, zaczęłam śledzić jego filmografię i kupować z nim filmy... że nie tylko ja zachwycam się dołkami w policzkach, minkami i roztapiającymi moje serce pięknymi, brązywymi oczami. On jest taki rozbrajający, że nie wiadomo jak to opisać... W każdym razie jestem Wam bardzo wdzięczna za te wszystkie linki, które podajecie. Dzięki nim mogłam wiele nowych i fajnych rzeczy zobaczyć (jak np ten wywiad Bridget z Colinem - jest po prostu rewelacyjny - jaki on jest słodki!). Mam nadzieję, że mi też uda się Wam kiedyś coś fajnego podesłać... Pozdr
Wiesz, nie wszyscy tutaj zachwycają się akurat dołeczkami aktorów, nawet tak dobrych jak CF ))
PS. Witaj tutaj!
ja tasm siÄ™ zachwycam piegami Tobika, albo seplenieniem Upiorka
wiem wiem, troszkę już Was poznałam
a to była taka malutka charakterystyka o mnie-to co nasunęło mi się najszybciej
no tak - od czegoś trzeba zacząć.
ja wielokrotnie powtarzałam i powtarzam, że nie jestem kapłanką boskiego C, aczkolwiek w Valmoncie jest taki, ze majtki ściągam przez głowę Li i jedynie tam
się wypsło?
Ale on tam naprawdę wygląda tak, że ojej. Darcy przy Valmoncie to taki cocker spaniel z miną boksera.
Vasco napisa³:
Wiesz, nie wszyscy tutaj zachwycają się akurat dołeczkami aktorów, nawet tak dobrych jak CF ))
Vasco, Ty jakiÅ› dziwny jesteÅ›.....
Bo Vasco pewnie bardziej siÄ™ zachwyca oczkami Keiry lub Jennifer
AineNiRigani napisa³:
A skąd wiesz? Może pana Collinsa?
O tak zły gust, to go nie posądzam