Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Gratulacje dla przyszłego tatuśka
(naiwne to wiem, ale zawsze gdy widzę faceta z obrączką na palcu myślę sobie: O, ten to napewno bardzo jest oddany swojej żonie )
Och, kanapowe, jedno z moich ulubionych.
Jak szkoda, że już nie ma Spooks w niedzielę!
Żadnej salsy, żadnych pocałunków w operze, żadnych bomb w komputerach... szkoda.
Och, kanapowe, jedno z moich ulubionych.
Jak szkoda, że już nie ma Spooks w niedzielę!
Żadnej salsy, żadnych pocałunków w operze, żadnych bomb w komputerach... szkoda.
Mnie także bardzo brakuje nocnego seansu niedzielnego... A było tak fajnie...
Podobno lepiej od KK (nieee, ja wredna? No skÄ…d :twisted: )
Piękne zdjęcia dodajecie :-)
Tak pomyślałam, że moze to z powodu przyszłego malucha zrezygnował z Rembrandta, nie chciał wyjeżdżać na nie wiadomo ile? Jeśli tak, to mu wybaczam :-)
Co do ostatnich odcinków "Spooksów", nie martwcie się, dostaniecie paczuszki w swoim czasie z kompletem "Mateuszowych" odcinków (te, które reflektowały).
:-)
Co do ostatnich odcinków "Spooksów", nie martwcie się, dostaniecie paczuszki w swoim czasie z kompletem "Mateuszowych" odcinków (te, które reflektowały).
A! Super! (ja reflektowałam)
:-)A! Super!
(ja reflektowałam)
Wiem, wiem :-)
Caiti, cudny avatar (padłam jak ten emotikonek, wiesz - thud! ;-))
Wiem, wiem :-)
Caiti, cudny avatar (padłam jak ten emotikonek, wiesz - thud! ;-))
A wiem który! Hihi!
No moje miłe czas spać :
Obejrzałam właśnie Wichrowe. Film średni moim zdaniem, ale MM - na piątkę! Perełka! Uwielbiam aktorów, którzy nie mają szklanych oczu, tylko potrafią nimi grać. On to potrafi fantastycznie. To plus zdjęcie od Miłosza (żeby tylko Aine znowu nie wkleiła futerka :x ) i juz inaczej się człowiek na spoczynek nocny układa.
Gosia, dla Ciebie wszystkie kwiaty maja, ja też reflektowałam, ja też (to się nazywa metoda przez zanudzenie na śmierć )
Czy nie sądzicie, że Matthew we fryzurce z "Dumy..." wygląda o niebo lepiej niż w tej króciutkiej, którą nosi?
Czy nie sądzicie, że Matthew we fryzurce z "Dumy..." wygląda o niebo lepiej niż w tej króciutkiej, którą nosi?
Z pewnością tak.
o jak dobrze. nie tylko ja kocham macfadyena. i tylko marzę o tym, żeby wreszcie w polsce puścili "spooks"... pierwsza serię... i drugą.... (rozmarzona>)
ale naprawdę, ta jego postawa "krakowiaczek jeden miał milionów siedem" poprostu mnie rozbroiła. trzymałam się fotela jak wariatka! ale i tak najbardziej mi się podoba pan Collins w scenie, gdy idzie się "zaprezentować" Darcy'emu. kompletna olewka! w ogóle, nie wiem jak ja mogłam wcześniej funkcjonować bez Macfadyena i pana Darcy'ego, bez DiU i WW... dobra, nieważne. chciałam tylko napisać, że KOCHAM MACFADYENA, a właściwie jego OOOOCZYYY.......
Jakby nos miał którszy(ja mam jakieś nosowe zoboczenie) a ta scena była genilna jak mu zęby prawie łokciem wybił
Jakby nos miał którszy(ja mam jakieś nosowe zoboczenie) a ta scena była genilna jak mu zęby prawie łokciem wybił
że moze to z powodu przyszłego malucha zrezygnował z Rembrandta, :-)
AAA!! i nie będzie go grał??? :cry: :x i co ja tera poczne??
ja nie reflektowałam ale tyż chcem... odcięli mi BBC prime,bo miałam (tylko że w sobotę) a w niedzielę jak się napaliłam że obejrzę spooks... bum, nie mam BBC tylko jakieś... TV5 monde??! WHY!
Nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi, ale zapewne to zrobie jutro, bo strasznie mnie ciekawia
Powiem tylko, ze jestem zakochana w MM
chociaz na samym poczatku nie bardzo mi sie spodobal, to teraz nie moge przestac na Niego patrzec
ech...
Dodam tylko, ze nie widzialam PP z CF
ale mam nadzieje zobaczyc, moze juz na poczatku stycznia i tez nie moge sie doczekac...
Dziewczyny, mozecie mi napisac co to za seria "SPOOKS" pierwsze slysze...
produkcja BBC (ma swoja opficjalna stronkę tamże) w którym Mateusz gra jakiego agenta z dylematami.
Witam,
Czy ten wątek jeszcze żyje? Chciałabym zapytać o film Middletown. Czy już był u nas puszczany? Wiem, że miał premierę w 2006 roku, ale my zazwyczaj jestesmy trochę do tyłu. Czy ktoś coś wie?
Nie z tego co sie orientuje film nie był u nas puszaczany a chce przypomniec ze światowa premiera była 28.04 2006...coś wątpie ze go u nas puszczą
Eh Mara już czytałam na stronie Matt on oline, ze w WB będzie wypuszczony tylko na dvd- do kin nie wejdzie. Nie mam złudzeń u nas się go nie obejrzy. Szukam teraz "perfect strengers". Można zamówić ze strony e-bay ale przesyłka z Angli kosztuje tyle samo co sam film;( Tak, więc kiepsko. Na Berlinale w przyszłym tyg bedzie grany najnowszy film MM "Death at a funeral". Nawet miałam ochote pojechac z koleżanką, ale trzeba mieć wejśćiówki koszmarnie drogie- moja naiwności! Myślałam że wystarczy bilet. Pozdrawiam!