Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
n i k t nie starzeje si? ja Sean Connery (cho? ten jest w wieku mojego ojca) :mrgreen:
oj n i k t!! ale to nikt naprawd?
A na koniec dodam - n i k t nie starzeje si? ja Sean Connery (cho? ten jest w wieku mojego ojca) :mrgreen:
Ojej.. no niestety Sean Connery jest starszy niz moj dziadek i wszyscy z mojej rodziny, ktorzy poki co zyja. Ale dla mnie jest idealem, a Jamesa Bonda to wrecz kocham! (tak sie zaczelo moje swirstwo na brunetow - od Bonda i Butlera i prawde powiedziawszy gdyby Colin nie farbnal sie do roli Darcy'ego, nie bylabym darcymaniaczka i nie bylby moim idealem) Dlatego spodziwam sie, ze jak WRESZCIE zobacze to przeslawne N&S, to pan T. tez bedzie na liscie moich ulubiencow. Niestety jestem wzrokowcem...
Zapewniam Cie Bezpaznokcianko ?e oszalejesz na punkcie pana Thorntona...wystarczy ?e jego g?os us?yszysz To ?e jest brunetem to tylko taki mi?y dodatek...
Zapewniam Cie Bezpaznokcianko ?e oszalejesz na punkcie pana Thorntona...wystarczy ?e jego g?os us?yszysz
To ?e jest brunetem to tylko taki mi?y dodatek...
Ja juz szaleje... bruneci tak na mnie dzialaja
W tym dziale dyskutujemy o aktorach, a ?linimy si? do nich w Pogaduchowni
Ju? wi?cej nie b?dziemy sie ?lini?. Przynajmniej nie tu
Jesli komus brakuje brzydkiego Colina to sugeruje film (puki co zdjecia) Nanny McPhee z Emma Thompson. Oj prztylo sie pare kilo... Wlasciwie jak sie dobrze przypatrzec to Mr. Colins jak zywy.
No có? Colin Firth to nie pan Darcy i nie b?dzie wiecznie m?ody i piekny . Mnie najbardziej uderzy?a ró?nica w jego wygl?dzie w dwóch cz??ciach Bridget. Mi?dzy jedna a drug? niby tylko 3-4 lata przerwy, ale wida? wyra?nie ?e Colinek posun?? sie w latach. O ile w pierwszej cze?ci wygl?da? jeszcze jako tako to ju? w drugiej jest jaki? taki wymi?ty i w ogóle
. Swego czasu bardzo lubi?am Colina i interesowa?am sie innymi jego rolami, ale teraz Colin to dla mnie g?ównie pan Darcy, Fitzwilliam Darcy
No có? Colin Firth to nie pan Darcy i nie b?dzie wiecznie m?ody i piekny. Mnie najbardziej uderzy?a ró?nica w jego wygl?dzie w dwóch cz??ciach Bridget. Mi?dzy jedna a drug? niby tylko 3-4 lata przerwy, ale wida? wyra?nie ?e Colinek posun?? sie w latach. O ile w pierwszej cze?ci wygl?da? jeszcze jako tako to ju? w drugiej jest jaki? taki wymi?ty i w ogóle
. Swego czasu bardzo lubi?am Colina i interesowa?am sie innymi jego rolami, ale teraz Colin to dla mnie g?ównie pan Darcy, Fitzwilliam Darcy
Mam to samo... w ogóle cz?sto mam takie odchy?y, ?e podoba mi si? posta? któr? aktor gra i nie widz? innego aktora w tej roli, ale jak patrz? na zdj?cia tego kogo? "normalne" albo z innych fimów to my?l?, ?e wcale nie jest taki przystojny.
a dlaczego?
a dlaczego?
Poniewa? tu si? dyskutuje o aktorach a ?lini si? w Pogaduchowni
Poniewa? tu si? dyskutuje
o aktorach a ?lini si? w Pogaduchowni
Nadal nie rozumiem. To po co jest ten w?tek? Po co jest dzia? aktorzy? Do kogo mamy si? ?lini? w tym dziale? Do re?yserów? Do prezenterów telewizyjnych? Do gwiazd muzyki?
W dodatku dzia? zmieni? opis.
Bakterie nie mog? si? przemieszcza? Aine.....na innych aktorów. A w Pogaduchowni poza nami innych ludziów nie ma.......
Bakterie nie mog? si? przemieszcza? Aine.....na innych aktorów. A w Pogaduchowni poza nami innych ludziów nie ma.......
:?: :?: :?: :?:
:?: :?: :?: :?:
Aha...... mnie chodzi?o o to ?linienie.....w ?linie s? chyba jakie? tam bakterie no i jak b?dziemy si? ?lini? to one si? na innych aktorów przenios?....wi?c ?li?my si? w Pogaduchowni......i tak jeste?my jak 1 organizm...
U?ycie sformu?owania "?linienie si?" jest moim zdaniem nie ?adne i nie uchodzi Adminowi, który stworzy? nasz savoir vivre. Patrz pkt 7 i 8.
W sumie racja.......jak ?lini? si? do nich na ?ywo to na forum jest zupe?nie niegro?nie....
Czyli chyba dosz?y?my do wspólnych wniosków
Wi?c ponawiam pytanie, dlaczego nie mo?emy si? ?lini? do aktorow w watkach o aktorach?
Czyli chyba dosz?y?my do wspólnych wniosków
![]()
Wi?c ponawiam pytanie, dlaczego nie mo?emy si? ?lini? do aktorow w watkach o aktorach?
mo?e Admin si? martwi o nasz gust, w ko?cu to w?tek "brzydki colin"
Z ca?ym szacunkiem......Admin to jedyny facet tutaj....wi?c niech si? nie martwi.....damy sobie rad?.... :twisted:
Nie wnikam w to co my?li Admin. Mamy wolno?? s?owa, demokracj? i inne ustrojstwa. Jedynie mnie interesuje o czym mamy rozmawia? w w?tku o aktorach, skoro nie wolno gada? o aktorach?
Nie wnikam w to co my?li Admin. Mamy wolno?? s?owa, demokracj? i inne ustrojstwa.
Jedynie mnie interesuje o czym mamy rozmawia? w w?tku o aktorach, skoro nie wolno gada? o aktorach?
nie trza si? tak przejmowa?, to szkodzi
a od pewnego czasu zanosi si? na wolno?? w?a?ciwego s?owa albo mo?e jedynego prawdziwego s?owa tyle ?e ?eby na naszym forum
W zasadzie ja si? specjalnie nie przejmuj? (co w sumie chyba wida? po ?linotoku), ale jestem jedynie ciekawa