Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
fanturia napisał:
Ja by?am pierwszy raz i niestety spotkania poza Wroc?awiem odpadaj?.
No widzisz to masz podobnie jak ja. Te? ci??ko jest mi wyjecha? poza Kraków. Ale mo?e kiedy? uda nam si? spotka? w realu
no tak, mi z Lublina do Wroc?awia te? raczej nie po drodze, ale kto wie, mo?e kiedy? ...
Spotkania sa spontaniczne. Ale nikt nie mowi, ze nie moga byc poza Wroc?awiem . Zaproponujcie swoje miasto i zorganizujcie pobyt, to przyjedziemy
.
Wstepnie planujemy we Wrocku zrobic drugi zlot - na przelomie wiosny/lata w przyszlym roku. Bo niestety tym razem nie udalo sie nam pokazac gosciom wspanialego miasta, w ktorym mieszkam, wiec MUSI byc poprawka tego. A wtedy bedzie na pewno lepsza pogoda. Do tego terminu jeszcze troche czasu, moze tym razem wiecej osob przyjedzie .
U mnie wyjazdy odpadaj?, bo dzieci ci?gn?? nie b?d?, a nie mam z kim zostawi? - m?? pracuje za granic?.
Fanturio przytulam Ci? wirtualnie, bo te? przez to przechodzi?am. Mój m?? wróci? do domu jak ma?y sko?czy? 2 lata.
Ja mam nadziej? wiosn? do??czy?. A je?li dostanie wolne, to na pocz?tku grudnia wpadnie na wekend
Ostatnio edytowany przez fanturia (2007-11-13 14:39:17)
Mnie spod Krakowa do Wrocka tym bardziej nie po drodze, ale by?am, krówkówk? i porterówk? pi?am, ciachem sie za?era?am (3 kg wi?cej przywioz?am!!!)
fanturio, ja tak ogolnie. Twoj slodki balast w moim domu zostalby powinany duzo cieplej niz ja (moja mama szaleje za takimi "balastami" )
Loana napisał:
Spotkania sa spontaniczne. Ale nikt nie mowi, ze nie moga byc poza Wroc?awiem
. Zaproponujcie swoje miasto i zorganizujcie pobyt, to przyjedziemy
.
Wstepnie planujemy we Wrocku zrobic drugi zlot - na przelomie wiosny/lata w przyszlym roku. Bo niestety tym razem nie udalo sie nam pokazac gosciom wspanialego miasta, w ktorym mieszkam, wiec MUSI byc poprawka tego. A wtedy bedzie na pewno lepsza pogoda. Do tego terminu jeszcze troche czasu, moze tym razem wiecej osob przyjedzie.
Ja ju? swoje nie raz proponowa?am, ale Wszyscy zawsze twierdz?, ?e to za daleko.
Posz?am si? obrazi?....
Bo za daleko. 2-3 godziny poci?giem z dzieciakami dam rad?, wi?cej chyba nie
Dione, a podtrzymujesz sylwestra? Bo moze daloby sie zorganizowac? Mazury to od lat moje wielkie marzenie...
No i sprawiedliwie by bylo...
Jasne, ?e podtrzymuj?. Cho? raczej Warmi? ni? Mazury. Mazury najpi?kniejsze s? pó?n? wiosn?, latem i wczesn? jesieni?. Zim? raczej nieszczególnie. Ale na Warmi co? zawsze mo?na przedsi?wzi??.
A jak bedzie z noclegiem? Co prawda na Sylwka nie moge sie juz raczej ruszyc, bo mam w domu (chyba, ze jak rok temu WSZYSCY nagle okaza sie byc zajeci gdzie indziej...), ale w innym terminie to kto wie, jak auto bedzie zrobione, to maz pewnie na wycieczke da sie namowic.
ja musialabym wiedzeic ciut wczesniej co i jak by fundusze jakos zgromadzic (wyludzic, ukrasc, zarobic)
Zale?nie od liczby osób, nocleg albo u mnie, albo co? si? zorganizuje To kto ch?tny?
Ja niestety odpadam. M?? mi z dzieckiem na pewno nie zostanie
Ja tez odpadam, z dzie?mi nie pojad?...
Dorfi, pakuj dziecko, m??a i pzryje?d?aj
Dziecko to i owszem spakowa? bym mog?a, ale z m??em b?dzie k?opot. Nie produkuj? takich du?ych walizek
W dodatku kto to b?dzie d?wiga???
Z tym d?wiganiem to jest problem... bo zapakow? (m??a, je?li nie chce jechac dobrowolnie) mo?na w szary papier i obwi?za? sznurkiem
I wys??? poczt?
lepiej kurierem, przy ci??kich paczkach poczta dro?sza. I mo?na go do rodziców wys?a?
Dione - ja jestem chetna, zobacze tylko kogo musze okrasc
Nie moge sie jeszcze zdeklarowac, ale wyrazam nieklamana chec...
AineNiRigani napisał:
Dione - ja jestem chetna, zobacze tylko kogo musze okrasc
Nie moge sie jeszcze zdeklarowac, ale wyrazam nieklamana chec...