Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Może i śmiecę, ale jakoś żaden z poniższych tematów nie pasował mi do tego zdjęcia.
A uważam, że zdjęcie swietne - wszyscy nasi ulubiency razem wzięci
http://www.keiraknightley.net/gallery/s … 75/cat/541
Keira wyszła bardzo ładnie, ale Hugh... 8)
O jakie piekne!
Zwlaszcza ten fragment po prawej
Czy mi sie zdaje, czy Keira opiera lokiec o kolano Colina ...
Mozna by wyciac reszte
Nie widzialam tego filmu.
Moim zdaniem wszyscy bardzo ładnie wyszli. Hugh również. Chociaż może ciout dziwnie. Wszyscy się śmieją lub uśmiechaja - a ten jak bridgetowy kij.
Nie widzialam tego filmu.
Gosieńko, poważnie?
Czy mi sie zdaje, czy Keira opiera lokiec o kolano Colina ...
... a on cnotliwie ucieka
Powaznie. A warto?
Co do Hugh, na tym zdjeciu wyglada jakby mial krzywy nos i zeza.
Zaraz, zaraz, a kto tam skrobie palcami po plecach Colina?
Powaznie. A warto?
Moim zdaniem bardzo bardzo warto. Rewelacyjne dialogi, Colin znowu sie kapie w ubraniu z ta mila Wloszką (ehmm. Portugalką :twisted: ) i gada (czy razczej usiłuje) po portugalsku
Naprawde polecam.
No to musze to zdobyc.
To jest ten film "To wlasnie milosc", o ktorym Colin mowi w wywiadzie?
No to tym bardziej
No to musze to zdobyc.
![]()
To jest ten film "To wlasnie milosc", o ktorym Colin mowi w wywiadzie?
No to tym bardziej
To jest wlasnie ten film. Moje GG aktualne
Przegladalam premiery tego roku.
Nasz (ze tak powiem) Colin wystapi w tym roku w dwoch premierach:
filmie familijnym "Niania" (premiera 17.02) :
http://www.firth.com/mcphee.html
Dodam ze w tym filmie gra mala aktorka o nazwisku ... Eliza Bennet
oraz w "Gdzie lezy prawda":
http://www.firth.com/truth.html
ten film całkiem niezły,oglądałam dwa razy....bo taki pozytywny jest:-)
Dodam ze w tym filmie gra mala aktorka o nazwisku ... Eliza Bennet
A w tym drugim gra pana Collinsa
Bardzo lubię ten film Moje ulubione wątki to ten z Colinem (bo jak inaczej...) i z Hugh. Ale nadal twierdzę, że wyszedł on na tym cudownym zdjęciu jakoś dziwnie... 8)
A w tym drugim gra pana Collinsa
No wiesz?! :?
P.S.
A w tym drugim gra pana CollinsaNo wiesz?! :?
P.S.
A nie??? :twisted:
Mi najbardziej przypadł do gustu ten wątek z Keirą i tym gościem, co filmował jej ślub oraz taka mniej wyeksponowana historia dwojga aktorów, co grali w filmie erotycznym.
taka mniej wyeksponowana historia dwojga aktorów, co grali w filmie erotycznym.
Hmm... Powiadasz "mniej wyeksponowana" ta historia :twisted: Z kim nie rozmawiam nt tego filmu to zaczyna właśnie od tego wątku...
A z Keirą też był całkiem zgrabnie zrobiony wątek.
Mi najbardziej przypadł do gustu ten wątek z Keirą i tym gościem, co filmował jej ślub oraz taka mniej wyeksponowana historia dwojga aktorów, co grali w filmie erotycznym.
Cudny był też ten starzejący się rockman, wątek z Colinem BARDZO romantyczny, Hugh tańczący na schodach na oczach gospodyni (popłakalam się ze śmiechu), chyba najsmutniejszy był ten wątek z Emmą Th. i Rickmanem, jedyny który nie znalazł szczęśliwego zakończenia.... Nie wiem czy widziałyscie dodatki, ta scena z laptopem, ktora nie weszła w całości do filmu była przekomiczna ;-)
Hmm. Ja głosuję za Nilseenem i sercowymi problemami jego pasierba oraz premier i pani od kateringu.
Nie wiem czy widziałyscie dodatki, ta scena z laptopem, ktora nie weszła w całości do filmu była przekomiczna ;-)
Claudia Schiffer naked naked naked
A w tym drugim gra pana CollinsaNo wiesz?! :?
A nie??? :twisted:
A masz racje, sorry. :oops:
[Hmm. Ja głosuję za Nilseenem i sercowymi problemami jego pasierba
oraz premier i pani od kateringu.
A to nie był Liam Nisson?Fakt był świetny...w ogóle go uwielbiam i w Rob Royu i w Krolestwie Niebieskim-rasowy krzyzowiec z niego....Mateuszek też może wyrosnąć na takiego aktora z charakterem, takiego chłopa co aż mu testosteron uszami wychodzi a jak przyjdzie co do czego to i zakłopotać się potrafi ;-)
wÄ…tek z Colinem BARDZO romantyczny
No to juz przesÄ…dzone.
MUSZE to miec!
A to nie był Liam Nisson?Fakt był świetny...w ogóle go uwielbiam i w Rob Royu i w Krolestwie Niebieskim-rasowy krzyzowiec z niego....Mateuszek też może wyrosnąć na takiego aktora z charakterem, takiego chłopa co aż mu testosteron uszami wychodzi a jak przyjdzie co do czego to i zakłopotać się potrafi ;-)
Acha, się pomyliłam. Odwykłam ostatnio od angielskiej pisowni, a przyznaję, leń jestem i nie chce mi się sprawdzać :evil:
Lian jest cool