Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
hej hej hej
strona jest świetna cudowna i ah i oh, mam tylko pewne zastrzeżenia do troszkę niepodobającegomisię loga ...
oferuję się nawet takowe zrobić, chociaż trochę głupio mi krytykować tę stronę ...
a co wy myślicie na temat loga?
pozdrawiam serdecznie!
hej hej hej
![]()
strona jest świetna cudowna i ah i oh, mam tylko pewne zastrzeżenia do troszkę niepodobającegomisię loga ...
oferuję się nawet takowe zrobić, chociaż trochę głupio mi krytykować tę stronę ...
a co wy myślicie na temat loga?
pozdrawiam serdecznie!
Trochę Ci głupio? Hm... Cóż.... I słusznie.
Moim zdaniem logo idealnie współgra z tematem, treścią strony. Co więcej, jestem przekonana, że jest zgodne z intencjami autora. Jakąkolwiek ingerencję uważam za zbędną, a nawet szkodliwą.
Pozdrawiam serdecznie.
Trochę Ci głupio? Hm... Cóż.... I słusznie.
Moim zdaniem logo idealnie współgra z tematem, treścią strony. Co więcej, jestem przekonana, że jest zgodne z intencjami autora. Jakąkolwiek ingerencję uważam za zbędną, a nawet szkodliwą.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie zgodzę się. Każdy ma chyba prawo wyrazić swoje zdanie (przeciez tytuł tego działu to "Opinie i sugestie". A opinie to również i krytyka. Brakuje mi tylko tutaj uzasadnienia, co w logo jest nie tak. Do uzasadnionej opini można się ustosunkować, do rzuconego luzem zdania - nie bardzo.
ok, to ja uzbierałam argumenty co mi w tym logu konkretnie nie pasuje
chodzi mi głównie o układ loga - obrazki w nim wyglądają dość hm, goło, uważam, że lepiej wyglądałoby, gdyby było ich więcej a przerwy między nimi możnaby wtedy zlikwidować. nie byłoby wtedy tak na tym logu "pusto".
choć z pewnością owo logo nie będzie mi tak bardzo przeszkadzać przy stronie w rozdzielczosci 1024x768, bo narazie miałam tylko przyjemość oglądać ją w 800x600
pozdrawiam!
Hej Martusia, najlepsza jest krytyka konstruktywna, po prostu pokaż nam swoją propozycję. Kazik się chyba nie obrazi, ostatecznie decyzja należy do niego, w końcu to jego stronka.
Hej Martusia, najlepsza jest krytyka konstruktywna, po prostu pokaż nam swoją propozycję. Kazik się chyba nie obrazi, ostatecznie decyzja należy do niego, w końcu to jego stronka.
logo postaram się wykonać do końca tygodnia, bo narazie zdjęć nie mam, które Bonduelle obiecała mi przesłać chyba że któraś z Was chciałaby mi zdjęcia przesłać to na maila bardzo proszę: m.siostra@gmail.com
pozdrawiam!
A jak by tak na tych zdjęciach przez "przypadek" był Płk. Brandon (Alan Rickman) z Rozważnej i romantycznej, to bym się nie pogniewała.
Codziennie na niego patrzeć otwierając tą stronkę...
A jak by tak na tych zdjęciach przez "przypadek" był Płk. Brandon (Alan Rickman) z Rozważnej i romantycznej, to bym się nie pogniewała.
Codziennie na niego patrzeć otwierając tą stronkę...
Oj tak, tak! I jeszcze Knightley (Jeremy Northam) - byłoby miło