Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Pod zegarem te? niczego sobie, jakos tak mi sie go poca?owa? chce na tym zdj?ciu :oops:
Nie zdj?cie oczywi?cie, ale Colina. ?ywego
Jak po TAKIM spojrzeniu w Rosings Lizzy mogla sie nie skapnac, ze Darcy sie w niej kocha..? Slepa byla i tyle... zaslepilo ja jej uprzedzenie
tak mi sie go poca?owa? chce na tym zdj?ciu
Albo przytuli? pod tym zegarem i tak ju? zostac przez ca?y dzie?.
Moja matka za ka?dym razem jak ogl?da scen? k?pieli pana Darcy'ego to ma nadzieje ?e ten s?u?acy z tym szlafrokiem przyjdzie troche pó?niej. A on jak na z?o?? zawsze jest na czas
Po dosy? d?ugiej mojej abstynencji zwi?zanej z P&P Darcy jeszcze bardziej zyska? na urodzie, ni? przedtem
![]()
Cos w tym jest... ja tez tak mam ze popadam w darcymanie, ze az mam przesyt. Wtedy daje sobie z nim spokoj na jakis czas.. tylko po to, zeby moja mania powrocila z dwojana sila!
Trzykrotka napisał:
tak mi sie go poca?owa? chce na tym zdj?ciu
Albo przytuli? pod tym zegarem i tak ju? zostac przez ca?y dzie?.A? wybije dwunasta...
A potem to ju? trzeba i?? spa? :oops:
Bo rano trzeba wsta? i trzeba si? wyspa? . Po prostu.
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...
Moja matka za ka?dym razem jak ogl?da scen? k?pieli pana Darcy'ego to ma nadzieje ?e ten s?u?acy z tym szlafrokiem przyjdzie troche pó?niej. A on jak na z?o?? zawsze jest na czas
Hehehe, no wlasnie, mogli uchylic rabka ... recznika
Co ja mowie znowu??? 8O :oops:
W?a?nie u?wiadomilam sobie, ogl?daj?c te zdj?cia, ?e st?skni?am si? za Colinem... Czas odstawi? troch? Rysia i ponownie zainteresowa? si? Colinem
To zdj?cie w bia?ej koszuli, po prostu cude?ko!
A tu ma takie zbola?e spojrzenie, ?al ?ciska serce
Bo si? pewnie bobu najad? i teraz si? m?czy :twisted:
Zdj?cie faceta z bosymi stopami i w w spodniech zawsze ma w sobie jak?? obietnic?... :oops: I dlateg przyznaj?, ?e Collin z nogami wart grzechu ( cho? ja jako? orgiastycznie za nim nie przepadam
)
I tutaj si? z Tob? zgodz? w pe?ni. Dla mnie z Colina mog?yby by? same nogi
A tu ma takie zbola?e spojrzenie, ?al ?ciska serce
Bo si? pewnie bobu najad? i teraz si? m?czy :twisted:
Bardzo to romantyczne :twisted:
I tutaj si? z Tob? zgodz? w pe?ni. Dla mnie z Colina mog?yby by? same nogi
Ciekawe czy 'tylko same nogi' wypad?y by tak dobrze jako Mr Darcy?... :twisted:
Ciekawe czy 'tylko same nogi' wypad?y by tak dobrze jako Mr Darcy?... :twisted:
Hmmm. Trudne pytanie. Musz? si? zastanowi?
W tym dziale dyskutujemy o aktorach, a ?linimy si? do nich w Pogaduchowni
Wszelki duch Pana Boga chwali! A ja ju? si? zastanawia?am ile gdzie Kazik si? podziewa
Bezece?stwo i cudzow?tkowanie si? szerzy na forum i nie wiem, czy co? si? da z tym zrobi?
W tym dziale dyskutujemy o aktorach, a ?linimy si? do nich w Pogaduchowni
Juz naprawde, Kaziku, mogles sobie te zloslistewke darowaC ...
Mog?em? Mo?e i mog?em. Ale przejrzyj dok?adnie posty z ostatnich dni. Wcze?niejsze zreszt? te?.
Kazik :-)
Mog?em? Mo?e i mog?em. Ale przejrzyj dok?adnie posty z ostatnich dni. Wcze?niejsze zreszt? te?.
Kazik nie mydlij nam tu oczu, tylko przyznaj, ?e zazdro?? Ci? z?era i b?dziemy w domu. Przy kominku z kubkiem dobrej herbaty ;-)
A poza tym dla w?asnego dobra nie trzeba by?o przegl?da? a? tak dok?adnie
No, Alison, kto jak kto ale Ty powinna? dobrze wiedzie?, ?e lepiej mnie nie dra?ni?...
"Oto pytanie, które w praktyce staje przed kobiet?: czy lepiej mie? wszystkie akcje m??czyzny dziesi?tej klasy, czy dziesi?t? cz??? udzia?u w m??czy?nie pierwszej klasy?" (George Bernard Shaw)
Shaw jak zwykle nie do pobicia. Swoj? drog? ciekawy by?by w?tek i nasze opinie na ten temat...
P.S. Czy ten inspektor to jakas aluzja?
No, Alison, kto jak kto ale Ty powinna? dobrze wiedzie?, ?e lepiej mnie nie dra?ni?...
"Oto pytanie, które w praktyce staje przed kobiet?: czy lepiej mie? wszystkie akcje m??czyzny dziesi?tej klasy, czy dziesi?t? cz??? udzia?u w m??czy?nie pierwszej klasy?" (George Bernard Shaw)
Shaw jak Shaw ale awtarek boski............
"Ludzko?? traktuje siebie zbyt powa?nie. Jest to pierworodny grzech ?wiata. Gdyby jaskiniowcy umieli si? ?mia?, historia potoczy?aby si? zupe?nie inaczej."
"Kobiety znacznie lepiej bawi? si? od m??czyzn; zbyt wielu rzeczy im nie wolno."
Oskar Wilde
"Gdyby jaskiniowcy umieli si? ?mia?, historia potoczy?aby si? zupe?nie inaczej."
Fakt. Ale to kwestia strun g?osowych a nie poczucia humoru