Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Spokojnie, nasz ukochany Pan Darcy nie reklamuje proszku do prania, lecz wystąpił w reklamie społecznej. Przyłączył się do kampanii przeciwko zasadom światowego handlu. Akcja o nazwie Made Trade Fair ma zwrócić uwagę na to, w jakich warunkach produkuje się kupowane przez nas rzeczy, zwłaszcza jedzenie.
Reklamy nie widziałam, a jedynie zdjęcia w brukowcu. W każdym razie Colinowi wylewają kawę na głowę i białą koszulkę. Czy ktoś widział ten spot??
coś słyszałam o tej reklamie i widziałam również zdjęcia w jakiejś gazetce, ale nie wiedziałm spotu. W Polsce pewnie nie będą puszczać
może na BBC???
Może będą mieli na stronach jego fanów. To są tacy fanatycy, że o ile dobrze pamietam na jednej bije zegar odliczający czas do jego urodzin Pewnie gdzieś mozna zdobyć.
Mówicie, że kawa? Na białą koszulę? Hmmmmm...
ciekawe, czy pomysł z moczeniem czymś koszulki nie jest aby aluzją do mokrej koszuli pana Darcy'ego :mrgreen:
O tym samym myślałam, szczerze mówiąc
To chyba nie aluzja, bo Michaelowi Stipe'owi wylewają mleko na głowę, na Banderasa z kolei wysypują orzeszki ... hehe
Fotki Firth'a tonÄ…cego w kawie można zobaczyć na: http://www.maketradefair.com/en/index.p … colin.htm#
Widziałaś już tę reklamę? Jak tak to gdzie?
Wydaje mi się ,że to jednak nie jest reklama "ruchoma"-że tak powiem, tylko fotki promujące akcję, bo nigdzie się nie natknęłam na spot.W akcji z resztą bierze udział wielu znanych ludzi.
To cieszę się Dorotko, że nie tylko ja mam jakieś takie...hmmm... jednoznaczne skojarzenie