Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ikerek to ten z avatara? swego czasu kochałam się w jonathanie c., zazdrościłam tej ance, że ma go na zawsze i od zawsze
A ty aine to chyba podpisujesz siÄ™ razem z kotem
Na razie się za nikogo nie wydawajmy dziewczęta tylko cieszmy się wolnością
teraz na avku rozsiedli się Panowie Mego serca. Iker panuje troszkę dłużej
wcześniej miałam Gilberta. ;-)
Karotko, Kot jest wielkim milosnikiem Ryska. Nieprzejednanym i wiernym. Poza wspolna upioromania vala reszta jest skrajnie odmienna...
lady_kasiek napisa³:
Iker panuje troszkę dłużej
Dalej nie wiem kto to ten Iker? I jeszcze przedstaw mi tego drugiego pana ,bo nie poznajÄ™
AineNiRigani napisa³:
Poza wspolna upioromania vala reszta jest skrajnie odmienna...
Aine o co chodzi w tym zdaniu?
poza wspolna upioromania (zwana inaczej gerrymania, butleromania itd) przy pozostalych panach prezentujemy z Kotkiem raczej skrajnie odnienne upodobania
karotka napisa³:
lady_kasiek napisa³:
Iker panuje troszkę dłużej
Dalej nie wiem kto to ten Iker? I jeszcze przedstaw mi tego drugiego pana ,bo nie poznajÄ™
mój avatar przedstawia dwa razy Ikera Casillasa wspaniałego bramkarza Realu Madryt i dwa razy Rysia, raz jako Johna Thorntona a raz jako Guya
Aine jakbym nie wiedziała, że bossssski gerard butler wystepował jako upiór z opery to za chiny bym się nie domyśliła co ty znowuż plecisz-masz dar prostego tłumaczenia . Ucz się od lady kasiek
Lady kasiek a widzisz teraz już wszystko chwyciłam w lot-nie cierpię piłki nożnej więc teraz rozumiem czemu mi ten ikerek nic nie mówił
-
I dobrze, że nic nie mówił bo zaborcza jestem i mu zabraniam z nieznajomymi rozmawiać
Dziewczy czy ktoraś z Was dysponuje tłumaczeniem fanfika? jeżeli tak byłabym wdzięczna. Dziękuje.
Ja myślałam, że tu rozmawiacie o Rysiu, a tu offtopów tyle...
Zmykam do krainy Rysia i N&S
Gosienko, Rysio-Pysiu jest tutaj jednym z wielu. He he - i nie przypuszczam, aby kwestia jego dziewictwa byla tak goraco poruszana