Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
to powinno być "czy to nie Raul"...
Powinnaś zacząć oglądać programy o zwierzętach na jedynce/dwójce i namiętnie czytać encyklopedie zamiast zwykłych książek, może wtedy przekonają się do kablówki (żeby tylko nie za bardzo wzięli do siebie tego, że interesujesz się nauką, bo wykupią pakiet w którym jest Discovery i National Geografic, a zero programów bardziej odpowiadających Tobie...)
rodzice nie wierzą że zamaist meczy oglądałabym kanały edukacyjne.
Ja też bym nie wierzyła
Powinnaś zacząć oglądać programy o zwierzętach (...) może wtedy przekonają się do kablówki
Czasami się zastanawiam, dlaczego dzieci uważają, że ich rodzice to idioci
Czasami się zastanawiam, dlaczego dzieci uważają, że ich rodzice to idioci
a tak jakoś się skąłda. U mnie to jednak nie przejdzie, mama mogłaby zmotywować tatę, ale ona doskonale wie że jakbyśmy mieli kablówkę to TV byłby zajęty na mecze , których moja mama nie znosi
Tak tak w podpisie mam zdjęcie Raula jak cieszy się w czasie meczu Real-barca
Czasami się zastanawiam, dlaczego dzieci uważają, że ich rodzice to idiocia tak jakoś się skąłda. U mnie to jednak nie przejdzie,
i właśnie dajesz dowód na to, że to nie o Tobie była mowa
Z góry przepraszam, że zakłócam temat i rozmowę aktualnie prowadzoną ale z radością mam zamiar zakomunikować, że w sobotę na TVN o tradycyjnej sobotniej porze, zostanie wyemitowany film pt. "Lepiej późno niż później"
To tyla, narazie tylko tyle udało mi się wyczytać z programu TV...
Wichrowe wzgórza teraz na TVP 2- jeśli ktoś właśnie nie ogląda
Zamiast "Dziewczyny z Alabamy", w związku z żałobą. A tak się złożyło, że przełączyłam na gołą klatkę Haretona... Mrrrr (w przerwie między jednym odcinkiem "Zagubionych" a drugim)
w sumie repertual telewizyjny - jak zawsze - nie powala.
ja chyba sobie przypilnuje Bibliotekarza
No cóż, właśnie wypatrzyłam, że w środę 31.01 na TVN7 o 20.10 ma być "Opętanie" min z Jennifer Ehle, Jeremym Northamem, Gwyneth Paltrow. Ja tego jeszcze nie oglądałam, ale mnie kusi
28 stycznia, Niedziela HBO2
01:00 Król rzeki (2005) thriller kanadyjsko-angielski
m.in. z Jennifer Ehle
Jeśli już o tym wiecie to z góry przepraszam. Na Blogu Marianny jest link do strony gdzie można obejrzeć wszystkie trzy filmy nakręcone przez telewizje ITV czyli Opactwo Northanger, Perswazje, Mansfield Park. Miłego oglądania
Dziś Wichrowe Wzgórza na TVP2 ok. 22:30, a jutro ok. 13 Mansfield Park (2007).
Jeśli dobrze zrozumiałam zajawkę, to na ITV3 pokazano również dokument z planu filmu "Lost in Austen". Czy ktoś to widział?
Ja widziałam, na youtube:
http://pl.youtube.com/watch?v=ve1bAQZqa … re=related (pierwsza część, resztÄ™ Å‚atwo znaleźć)
W piątek o 20 na TVN Style będzie drugi odcinek serialu "rozważna i romantyczna".
Charlene napisa³:
W piątek o 20 na TVN Style będzie drugi odcinek serialu "rozważna i romantyczna".
Serdeczne dzięki za przypomnienie
A już wkrótce TVN Style wyemituje serial "Dziwne losy Jane Eyre", będący najnowszą adaptacją powieści.
Czytelniczko, jak miło, że ktoś mnie docenia To jeszcze dopiszę - bo sprawdziłam w gazecie z programem - że pierwszy odcinek "Jane Eyre" będzie w czwartek, 23 października, o 22:30.
Wielkie dzięki za informacje! Teraz tylko trzeba zadbać, by w ostatniej chwili nie zapomnieć o oglądaniu, jak to ostatnio stało się z Rozważną i Romantyczną
Mam DVD, to chyba sobie odpuszcze wersje z lektorem