Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Chciałam tylko jeszcze dodać, że jak się w końcu zdecydowałam i wysłalam to zdjęcie - to kicha. Ni ma go
![]()
Pewnie moja wredna, złośliwa gęba nie przypadla do gustu naszemu Księciuniowi
No i jak z tym zdjęciem? Cisza? Fotka Bonduelle już "wisi", a Twojej, rzekomo wysłanej już dawno, jak nie ma tak nie ma.
Fotki... :?: :?: :?:
No i jak z tym zdjęciem? Cisza? Fotka Bonduelle już "wisi", a Twojej, rzekomo wysłanej już dawno, jak nie ma tak nie ma.
Żadne rzekomo, złośliwy Panie nasz. Tyle że potem zapomniałam
Się robi. Tylko musze sobie przypomnieć które to było.
A może dałoby się zrobic na stronie coś takiego jak albumik fanek? Nie żeby duży, ale cos malutkiego, z ograniczona iloscia bajtów. Możnaby tam wkleić zdjęcia z sabacików, jeśli do nich dojdzie
wejdz do galerii, tam sa nasze fotki
Tzn moja jeszcze nie, ale wkrotce ...
No nie wiem, nie wiem... Pomyślę.... Zobaczę najpierw czy może jednak wbrew zapowiedziom uda się Wam zapomnieć o Księciu, Księciuniu, Panie....
No nie wiem, nie wiem... Pomyślę.... Zobaczę najpierw czy może jednak wbrew zapowiedziom uda się Wam zapomnieć o Księciu, Księciuniu, Panie....
Hmm awans już się odbył Królu Nasz i Panie Świętobliwy acz Złośliwy. Wyżej to jeszcze cesarz, a potem...???
Brak koncepcji. Moze jednak te awanse nie tak od razu, co???
wejdz do galerii, tam sa nasze fotki
Tzn moja jeszcze nie, ale wkrotce ...
No faktycznie... Gapa jestem :oops: :oops: :oops:
Hmm awans już się odbył Królu Nasz i Panie Świętobliwy acz Złośliwy. Wyżej to jeszcze cesarz, a potem...???
Brak koncepcji. Moze jednak te awanse nie tak od razu, co???
Te awanse to już Wasz pomysł, ja już dawno wróciłem do szarego, zgrzebnego admina.
Szary zgrzebny admin nie wchodzi w grÄ™ :twisted:
Takie stado kobit potrzebuje silnej, władczej ręki. Władyka, książę, król, cesarz - owszem. Szary admin - nie da rady. jakoś z eremitą mi się kojarzy
No właśnie - tyle kobitek dokoła że musi udawać eremitę. Całkiem dobre skojarzenie Prawie abba, Ojciec Pustyni
Ja mam na Was wpływać siłą umysłu a nie orężem
A wszystkim tym, dla których admin to taki zwykły cieć od czarnej roboty polecam strony http://www.greybrow.iq.pl/POPR/ oraz http://www.bofh.org.pl/ - i zamieszczone tam teksty
Tylko teksty, czy obrazki też
A tak w ogóle, to czemu chłop założył babską stronę? I jaki jest stosunek ks... tfu, admina do JA. Proszę bardzo, proszę się ujawnić, komisja śledcza pyta?!
(był taki jeden Księciunio w gumisiach...)
Po przeczytaniu fragmentów tego dzieła zaczynam się zastanawiać nad wykasowaniem poprzedniego posta, może jutro już nie będzie caroline... buuuu.
[ciach]
Aine Tobie to chyba lepiej wychodzi
?!?!?!?!?! Wielki A. użył nożyczek! Buuuuu
Ale dlaczego na twórczości okołobotanicznej? Aine widziałaś?
?!?!?!?!?! Wielki A. użył nożyczek! Buuuuu
Ale dlaczego na twórczości okołobotanicznej? Aine widziałaś?
cenzura?
Teraz narzuca sie pytanie, czy na poważnie czy na serio.
Twój Wielki Biały Kwiat zmarł w kwiecie wieku
A ja tak sie starałam, tak siliłam na szczyty elkowencji :cry: :cry: :cry:
A tu takie brutalne [ciach] :cry: :cry: :cry:
Są zdjęcia przy artykułach. Super! Strona główna się ożywiła.
Może powtarzam obiegową opinię, ale to mnie nie powstrzyma - STRONA SUPER!!!
Tematyka bliska memu sercu i pocieszający fakt, że nie tylko ja kocham
JA.
Tylko dlaczego zdjęcia w galerii nie są podpisane?
Nie wiadomo kto jest kto!
A miło byłoby połączyć buzie z komentarzami (to taka luźna uwaga początkującej forumowiczki)
Tylko dlaczego zdjęcia w galerii nie są podpisane?
Nie wiadomo kto jest kto!
A miło byłoby połączyć buzie z komentarzami(to taka luźna uwaga początkującej forumowiczki)
Hmmm. Są podpisane. Musisz tylko kliknąć na powiekszenie.
Nie wiem czy gdzies to tu zostalo zamieszczone, pewnie znacie: "Czasy, gdy małżeństwo było towarem" artykul z Gazety Krakowskiej
Oto link:
http://ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,31235,wiadomosc.html
lub
http://wiadomosci.wp.pl/kat,12611,wid,8 … omosc.html
Prosze o podpowiedz gdzie zglaszac takie cytaty.
Sorki, jesli robie cos nie tak.