Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
P.S. Prosze o podpowiedz gdzie zglaszac takie cytaty.
Sorki, jesli robie cos nie tak.
Do artykułów, jak sądzę ![]()
Ale moge sama dodac artykul?
P.S. Ok. Poslalam wszystkie jakie znalazlam ![]()
Ale moge sama dodac artykul?
P.S. Ok. Poslalam wszystkie jakie znalazlam
Artykuły zatwierdza Książę Pan, więc wysyłasz do Niego.
Znowu nożyce pójdą w ruch, dobrze, że nie pojawiły się żadne botaniczne porównania
![]()
Yyyy, czy mam coś ze wzrokiem, czy rzeczywiście lista użytkowników gdzieś się zapodziała :?:
Tak, na razie jest nieaktywna. Ale bez obawy, wróci.
Tylko dlaczego zdjęcia w galerii nie są podpisane?
Nie wiadomo kto jest kto!
A miło byłoby połączyć buzie z komentarzami(to taka luźna uwaga początkującej forumowiczki)
Hmmm. Są podpisane. Musisz tylko kliknąć na powiekszenie.
Faktycznie podpisane (Aine twoje hmmm jest bardzo wymowne :oops: )
a ja poprostu nie chciałam "macać" Waszych buziek "łapką"
dobra, przyznaje się - nie poyślałam o powiększeniu, tylko obejrzałam galerię jako całość :oops:
Aine twoje hmmm jest bardzo wymowne :oops:
To znaczy? ![]()
czyję dezaprobatę i nutę wątpliwości co do mojej inteligencji ![]()
oczywiście miało być "czuję" ale na cenzurowanym moje literówki pojawiają się w postępie geometrycznym :oops:
jak przy badaniu obcego gatunku??? ![]()
Nie, zwykła ciekawość, co miałaś na myśli ![]()
...
A miło byłoby połączyć buzie z komentarzami(to taka luźna uwaga początkującej forumowiczki)
Co to znaczy połączyć buzie z komentarzami?
(Takie głupie pytanie mało zaawansowanego admina
bo jakoÅ› nie rozumiem.
Drogi adminie chciałam przypisać twarze komentarzom pojawiającym sie na forum....
podoba mi sie styl wypowiedzi kilku osób- (myślę podobnie, tylko nie zawsze potrafie to tak opisać) i wolałabym je kojarzyć z faktycznym wyglądem a nie ikonkami z boku ![]()
Hmm avatarki wybieramy sobie same ![]()
Dobrze że istnieje ta stronka tyle sie moge dowiedzie c o Jane Austen i jej ksiażkach...NAPRAWDE DOSKONAłE "MIEJSCE" DLA KAŻDEJ FANKI Jane..a pomysleć że trafiałm tu przez przypadek ![]()
Dzień dobry po raz pierwszy na stronie Austengarden! ![]()
Jane Austen to moja ulubiona pisarka. Przeczytałam wszystkie jej powieści. A niedawno dostałam książkę pt Klub miłośników Jane Austen Karen Joy Fowler. O istnieniu strony dowiedziałam się od ofiarodawcy książki, dzięki uprzejmości którego mogę korzystać z internetu. Jak tylko znajdę czas i będę miała możliwości będę tu zaglądać. Na razie serdecznie Wszystkich pozdrawiam
Enaj.