Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Wiem, ?e nie b?d? orginalna w pro?bie, ale poszukuj? "North and south" , bo czytam ksi??k?, zobaczy?am klipy na "youtube" no i wpad?am....
Je?eli kto?mi mo?e pomóc to prosz? o jak?? informacj? na malmik@wp.pl
Ja my?l?, ?e gdyby Malmik napisa?a w jakim rejonie mieszka, to kto? by si? znalaz?. Troch? bez sensu, ?ebym wysy?a? np. do Warszawy, je?eli dzielnice obok mo?e mieszka? jaka? forumowiczka, prawda?
Jestem w?a?nie z Warszawy, mam nadziej?, ?e mo?e znajdzie si? jaka? dobra dusza w?ród Warszawiaków, bo uruchomi?am ju? dost?pne mi drogi do zdobycia tego filmu i jak narazie ?yj? nadziej?......
Przy??czam si? do tej pro?by. Ja równie? nie mog? nigdzie zdoby? tego filmu. B?d? g??boko wdzi?czna za pomoc:-) Pozdrawiam!
Ja te? kcem
Hej! Do??czam si? do w?tku z pytaniem, czy kto? z was mo?e wie, gdzie mog?abym zdoby? serial "North and South"? Szuka?am w necie, ale ?aden sklap nie ma go w sprzeda?y. B?d? wdzi?czna za pomoc.
Jak fajny jest ten serial to ja tez jestem zainteresowana . Dawno nic ciekawego nie ogladalam
.
Loano serial jest mistrzostwo ?wiata
A o czym w ogóle jest??? Mam nadziej?, ?e nie jest podobny do "Wichrowych Wzgórz", które tak mi reklamowano, jako wspania?y film dla kobiet, a okropnie mi si? go ogl?da?o.
Masz mo?e ten film? Albo doj?cie do niego?
Loano serial z ca?? pewno?ci? Ci si? spodoba (jak i najnowsza Jane Eyre )
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-04-25 22:19:59)
Nie zapominajcie o mnie!! Plose
Có? ja na spotkanie na pewno nie dotr?, bo nie mieszkam w Polsce....
Czy to oznacza, ?e mo?liwo?? obejrzenia "North and South" przepad?a dla mnie na wieki? (tu powinna by? emotka ukazuj?ca rozpaczliwy p?acz).
Dziewczyny, gdzie zdoby? ten film, z polskimi napisami?
Naczyta?am si? tyle pozytywnych opinii na jego temat.
Ja si? zgadzam!!!!!!!!!
[...]
Czekam wi?c na wie?ci od Ciebie (na forum czy wys?a? Ci mój email?).
[...]
Je?li serial dobry - to mnie 12 godzin nie przera?a.
[...]
12 godzin? Ahhhhh co za przygoda i wyzwanie (mo?e za jednym podej?ciem?
Abigail na wszystkie pytania moge opowiedziec - ale osobiscie lub w formie prywatnej. Zaraz edytuje swoje posty, zeby nie bylo po nich sladu. I Was prosze o to samo
AineNiRigani napisał:
Abigail na wszystkie pytania moge opowiedziec - ale osobiscie lub w formie prywatnej.
Osobi?cie to pewnie nie damy rady.
To mo?e emailowo?
A mo?na kasowa? posty? Bo to wy?ej troch? g?upio wygl?da. Dzi?kuj? za zwrócenie uwagi i poprawk? postów - g?upio, ?e sama si? nie zorientowa?am .
To ma A? 12 godzin??? Bosz, dlaczego a? tyle? A du?o osób ginie?
Loana napisał:
A du?o osób ginie?
Ej, nie opowiada? mi tu o czym, gdzie, kto z kim i dlaczego.
P.S. Loana, ?eby by?o poprawnie i mnie nie wykasowali to spytam konspiracyjnie : dasz rad? z tymi 12-stoma godzinami?
Pokasuj? za dzie?-dwa, aby zainteresowani mogli si? zapozna?.
Loana napisał:
A du?o osób ginie?
SPOILER!!!!!!!
Nooo, kilka. Jedna bardzo sympatyczna, jedna mniej, jedna zostaje ranna, a wszystko konczy si? .... ()
AineNiRigani napisał:
Nooo, kilka. Jedna bardzo sympatyczna, jedna mniej, jedna zostaje ranna, a wszystko konczy si? .... (
)
....tak, jak by?o napisane w scenariuszu