Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Czy ma kto? jeszcze te napisy do Cranford?? b?d? wdzi?czna je?li mi je prze?lecie na Adres email wymoderowano
Witajcie,
rzadko si? loguj? na stronie, cho? cz?sto j? odwiedzam.
Mam ma?? pro?b? i pytanie. Poszukuj? Cranford z polskimi napisami w formacie DVD. Nie znam si? na podstawianiu napisów i innych sztuczkach z przerabianiem filmów. Chcia?abym bardzo obejrze? ten film na moim odtwarzaczu DVD. Swego czasu dosta?am Cranford od Loany, ale w formacie, który zarówno mój odtwarzacz jak i komputer czyta? bez napisów.
Je?eli jest jaka? dobra dusza, która ma ten film z polskimi napisami w formacie DVD, prosz? o kontakt.
Aby widzie? napisy na komputerze zainstaluj ffdshow (http://www.programery.pl/download/progr … 04_xxl.exe).
Twój odtwarzacz prawdopodobnie odtwarza pliki divx ale bez napisów (ew. w innym formacie, np. tylko .srt). Paradoksalnie, im lepszy/dro?szy odtwarzacz tym mniej umie...
Raczej nikt nie ma Cranford w wersji DVD z polskimi napisami
Mam nadziej?, ?e pomog?em.
Ja mam napisy od dziewcz?t z forum(nie wiem w jakim formacie ale jak chcesz to oczywiscie ci wy?l?)-bo film ?ci?ga?am z sieci
Dzi?kuj? za wskazówki, spróbuj? w takim razie z programem ffdshow.
Czy jaka? dobra dusza mog?aby mi podes?a? napisy do 2 odcinka? NapiProjekt niestety nie potrafi? ich znale??. Wdzi?czno?? wyra?am awansem .
Ja równie? chcia?abym prosi? o napisy. B?d? bardzo wdzi?czna.
Adres email wymoderowano
Changelog: Napisy - znik??y po dobie.
Swoj? drog? wpiszcie do wyszukiwarki "napisy cranford"
Wyszukiwarka wcze?niej owszem, wyrzuca?a linki, które pojawiaj? si? po wpisaniu sugerowanego przez Ciebie has?a, ale po przej?ciu na stron? nie da?o si? nic zrobi?. A dzi? si? da?o. Jak nic czary .
Vasco, dzi?kuj? za pomoc - jestem ?wie?o po lekturze "Cranford" i obejrzeniu I odcinka serialu i z przyjemno?ci? sprawdz?, czy dalsze s? równie dobre .
Z t? wyszukiwark?, to chodzi?o mi o to, ?e na pierwszym miejscu pojawi? si? akurat ten w?tek - rozbawi?o mnie nieco
Witam
Jestem tutaj nowa (jako zarejestrowana) ale zagl?dam tutaj cz?sto bo lubi? takie klimaty.
Wiem, ?e nie wypada zaczyna? od pró?b ale jednak mam wielk? od miesi?ca mam serial Cranford i nigdzie nie mog? znale?? napisów do niego
Czy kto? je ma i móg?by przes?a? na Adres email wymoderowano
Prosz?!
Mam pytanko, czy kto? móg?by mnie wspomóc napisami do Cranford? Du?o dobrego o czyta?am o tym serialu: tutaj oraz na filmwebie. A obsada aktorska to mnie po prostu "rzuci?a na kolana", tyle "dobrych" znajomych z innych angielskich seriali BBC ( i nie tylko). Na dzie? dzisiejszy jestem szcz??ciar?, która posiada ten serial, ale brak mi wszystkich napisów. Napi-projekt owszem ?ci?gn?? mi napisy, ale TYLKO do 3 cz??ci.Wi?c jak kto? móg?by mi pomóc w tej kwestii to prosi?abym o napisy do 3 i 4 odcinka. Licz? na Was i z góry dzi?kuj? dobrym osobom, które mnie poratuj? w potrzebie A potrzeba jest BARDZO WIELKA, bo ju? nie mog? si? powstrzyma?, ?eby nie obejrze? tego serialu, a wola?abym tak wszystko na jeden raz ( no i oczywi?cie wola?abym z polskimi napisami).
Ostatnio edytowany przez wj74 (2008-07-27 01:00:58)
czesc dziewczyny czy i ja mog?bym prosic o napisy do CRANFORD??
dzieks i pozdrowka moj email Adres email wymoderowano
ja z tym samym problem... potrzebuj? napisów, bo po angielsku to nie bardzo rozumiem... Ani na Napiprojekt, ani w google nic nie mog? znale??.... Ratujcie! mój mail Adres email wymoderowano i dzieki z góry
))
Kto ma napisy do Cranford!!! b?agam prze?lijcie mój meil.
Pzdr. Wszystkich forumowiczów Adres email wymoderowano
Ostatnio edytowany przez Mysiapysia (2008-09-25 22:40:10)
Nie wiem, czy to si? jeszcze komu? przyda, ale znalaz?am napisy do "Rozwa?nej i romantycznej" z 2008 r. (trzyodcinkowy miniserial). Jakby co, to s?u??.
A Cranford dopiero mi si? ?ci?ga, lecz pewnie niebawem i ja do??cz? do kolejki b?agaj?cych o napisy, je?li w necie nie znajd?... Pozdrawiam Wszystkie i Wszystkich!
Wy sie dziewczyny troche zastnowcie. To forum publiczne, a wy tak otwarcie mowice o rzeczach niezgodnych z prawem... Skad wiecie kto to przeczyta?
Fakt, zazwyczaj tego nie robi?, tzn. nie pisz? o rzeczach niezgodnych z prawem. I to si? ju? wi?cej nie powtórzy.
Zgadzam si? z Tob? ca?kowicie, ale ogl?danie w sieci filmów których nikt w Polsce nie rozpowszechnia czyli nie wykupi? praw autorskich, nie odprowadza podatków, nie po?wi?ci? czasu i pieni?dzy na t?umaczenia itp...
ja mówi? o tego typu rzeczach...
Nie wierze, ze nie korzystasz z Y.T. lub innych tego typu portali legalnie dost?pnych...
Pzdr.
Ostatnio edytowany przez Mysiapysia (2008-09-29 10:16:48)
Aine chyba nie chodzi?o o napisy, ale o ?ci?ganie.
Tak to prawda, ale dotyczy to równie? pozycji filmowych...nie rozumiem, dlaczego u nas brak tak wielu fajnych seriali...
Pozdrawiam )
Mysia - czy to jest usprawiedliwienie i szukanie dzikiej ideologii? Kiepskie - musze przyznac.
Kradziez - pozostanie kradzieza, ale oglaszanie tego wszem i wobec, publiczne ubieranie w ideologie - sori Winetu. Dla mnie to juz skrajna nieodpowiedzialnosc. Nie jestem tak naiwna, aby myslec, ze internet daje anonimowosc.
Nie wiem tez dlaczego zakladasz, ze forum sluzy do rozpowszechniania nielegalnych tresci. Ja zbyt wysoko je cenie i za bardzo lubie, aby narazac i forum i innych na nieprzyjemnosci i problemy.