Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
5 marca (niedziela) na Polsacie, o godzinie 12:50 będzie emitowany film z Colinem F. "Związki rodzinne".
Sama też jeszcze nie oglądałam...
Info o filmie: http://www.filmweb.pl/Film?id=32542
Polecam! Warto obejrzeć. Gra również Julii Andrews. Ciepła komedyjka rodzinna.
Trzeba bedzie obejrzec, bo nie znam tego filmu. Dzieki za info
Trzeba bedzie obejrzec, bo nie znam tego filmu. Dzieki za info
Też zasiądę przed tv, bo nigdy tego obrazu nie widziałam.
I, cała przyjemność po mojej stronie
Ja oglądałam (nawet z włoskim dubbingiem - oni tam straszliwie lubią Colina i go często puszczali ), ale przyznam uczciwie obecność Boskiego "C" kompletnie wówczas zlekceważyłam. Skupiłam się tak naprawdę na obserwcji głównej bohaterki
Cholera!!!
Właśnie sobie uzmysłowiłam, że będe wtedy w szkole :evil: :evil: :evil:
Zawsze możesz skorzystać z video. Robię to nagminnie.
A mi się zdawało, że każda z Was już kilkakrotnie widziała ten film ze względu na C. TV na okrągło daje ten film. Colin tam to postać drugoplanowa; mi najbardziej podobała się służąca, Mopsy oraz taka śmieszna pokojówka uwielbiająca kino i gwiazdy filmowe. Fajna komedia, trochę się tam naśmiewają z arystokracji, ale i z Hollywood.
Nie mogę pisać za innych, ale tak jak wspominałam, przy poprzednich "projekcjach" osobę Boskiego "C" zlekceważyłam kompletnie i doszczętnie (tak jak i w angielskim pacjencie ). Więc powtórne oglądniecie by się przydało.
Jak mozna zlekceważyć Colinka? Zwłaszcza w "Związkach rodzinnych"? przecież on tam tak słodko strzela oczami za........
Paweł Mossakowski z GW powiedziałby, że w tym filmie jest "mniej drewniany niz zwykle" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty Miłosz jak masz jakiś hełm na podorędziu to go ubierz, bo jak Gośka to przeczyta.....
Jak Goska to pzreczyta to napisze pamflet na GW
Brawo Gosia, ja tez nie czytujÄ™. Masz racje nie znajÄ… siÄ™!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A ja znowu zapomniałam... Za dużo masełka jadam...
{migotka - czy na twoim avatarze nie jest przypadkiem Kate Winslet z filmu "Więzy miłości"("Jude")?}
a wlaściwie to nie wiem, filmu nier widziałam, ale to Kate W.
Ja widziałam "Więzy miłości" i moim zdaniem jest to dobre kino. Jak będziesz miała okazję to polecam!
Kolejny raz ZwiÄ…zki.... w telewizorni. W czwartek 2 listopada (urodzinki mojego dziecka) na TV4 o 23.05. Colinek jest tam szalenie uroczy.