Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Moniczko, ile gracji w tym ta?cu.
A tu nowoczesna fryzurka.
Zdj?cie z filmu "Oscar Wilde" 1997
http://www.filmweb.pl/Wilde,%281997%29, … m,id=31937
Musze przyznac, ze po obejrzeniu zdjec w tym temacie, serialowa Lizzy zaczyna mi sie podobac, ma w sobie to cos
Dziewczyny, wlasnie gdzies wyczytalam, ze JE byla zwiazana z CF, poznali sie na planie DiU wow... Mysle, ze to dodaje smaczku serialowi
Wiecie moze cos wiecej na ten temat??
apple_pie napisał:
Musze przyznac, ze po obejrzeniu zdjec w tym temacie, serialowa Lizzy zaczyna mi sie podobac, ma w sobie to cos
Dziewczyny, wlasnie gdzies wyczytalam, ze JE byla zwiazana z CF, poznali sie na planie DiU wow... Mysle, ze to dodaje smaczku serialowi
Wiecie moze cos wiecej na ten temat??
No nie! A to ci rewelacja. Jestem pod wra?eniem.
hmmm. ja tez nie bardzo rozumiem
Colin to raczej tak kochliwie sie zachowywal w stosunku do kolezanek z planu. Pierwsza zona, druga, kochanki...
apple_pie napisał:
A co w tym smiesznego??
Ale? wcale si? nie ?miej?. Jestem ?miertelnie powa?na.
A widzia?y?cie ja moze w "Op?taniu"? ciekawa jestem jak zako?czy?a sie historia Christabel i Henrego Asha...
"Opetanie" jest ?wietne. Jennifer wygl?da tak, ?e w stroju wspó?czesnym to chyba wygl?da?aby dziwnie. Tak do epoki pasuje. A historia mi?o?ci ... bajeczna
Eeee Dione co tak sk?po... Opowiedz ta historie.Prosze.Bo ja ostatnio jako? ma 'szcze?cie' do tego ?e nie ma mnigdzie filmów których poszukuje(czyt."Emma" i "Opetanie").Tak bym chcia?a zobaczyc ten film,a co? czuje ?e mi sie spodoba bo widzia?m 2 filmiki na youtube
Film jest pi?kny, ale Maro przegl?dnij dok?adnie forum. S? bardzo dok?adne wra?enia z filmu (w zasadzie na granicy spoioleów )
Pogrzeba?am w sieci i znalaz?am kilka zdj?? Jennifer
Jako Lady Macbeth,
,
,
,
,
Ostatnio edytowany przez mathilda22 (2007-06-08 23:29:22)
Ja ostatnio kupi?am sobie Skrywane nami?tno?ci i Op?tanie. Op?tanie ju? widzia?am, ale Skrywanych - nie. I chyba dugo nie zobacz?. Po pó? godzinie nudów, braku zawi?zania akcji, czego?, co mo?e zainteresowa? - zrezygnowa?am. Kiedy? mo?e dam drug? szans?, ale niepr?dko.
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-06-09 12:21:36)
W najnowszym "Teletygodniu" jest króciute?ki artyku? o Jennifer, na 1/3 strony. Strona 75.
A w ?rode 14 maja o 20.05 na TVN7 "Op?tanie".
Widzia?am ten film jaki? czasu temu na tvn siedem, ubolewam, ?e za du?o w nim by?o g.paltrow i a.eckharta, a za ma?o jennifer i jeremiego. Ale mi?o by?o zobaczy? dawn? znajom? po 7 latach-zaskoczy?a mnie zmiana w jej wygl?dzie-nie wiem czy na in plus, czy na in minus-bardziej to drugie
Link do filmwebu jakby kogo? interesowa?o: http://opetanie.filmweb.pl/
Szuka?am te? do teletygodnia, ale chyba ta gazeta nie ma wydania internetowego...
Ostatnio edytowany przez karotka (2008-05-08 17:38:31)
Wydaje mi si?, ?e nie ma wydania internetowego, ale si? nie orientuj?.
Nie ogl?da?am "Op?tania" i raczej nie obejrz?, bo nie mam tvn7
No, chyba, ?e si? do dziadka wprosz?
karotka napisał:
Widzia?am ten film jaki? czasu temu na tvn siedem, ubolewam, ?e za du?o w nim by?o g.paltrow i a.eckharta, a za ma?o jennifer i jeremiego.
Dla mnie by?o po równo i w sam raz .
Najlepsza Lizzy Niestety nie widzia?am jej w ?adnym innym filmie ani serialu oprócz DiU.