Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Wiem, że nie będę orginalna w prośbie, ale poszukuję "North and south" , bo czytam książkę, zobaczyłam klipy na "youtube" no i wpadłam....
Jeżeli ktośmi może pomóc to proszę o jakąś informację na malmik@wp.pl
Ja myślę, że gdyby Malmik napisała w jakim rejonie mieszka, to ktoś by się znalazł. Trochę bez sensu, żebym wysyłał np. do Warszawy, jeżeli dzielnice obok może mieszkać jakaś forumowiczka, prawda?
Jestem właśnie z Warszawy, mam nadzieję, że może znajdzie się jakaś dobra dusza wśród Warszawiaków, bo uruchomiłam już dostępne mi drogi do zdobycia tego filmu i jak narazie żyję nadzieją......
Przyłączam się do tej prośby. Ja również nie mogę nigdzie zdobyć tego filmu. Będę głęboko wdzięczna za pomoc:-) Pozdrawiam!
Ja też kcem
Hej! Dołączam się do wątku z pytaniem, czy ktoś z was może wie, gdzie mogłabym zdobyć serial "North and South"? Szukałam w necie, ale żaden sklap nie ma go w sprzedaży. Będę wdzięczna za pomoc.
Jak fajny jest ten serial to ja tez jestem zainteresowana . Dawno nic ciekawego nie ogladalam .
Loano serial jest mistrzostwo świata
A o czym w ogóle jest??? Mam nadzieję, że nie jest podobny do "Wichrowych Wzgórz", które tak mi reklamowano, jako wspaniały film dla kobiet, a okropnie mi się go oglądało.
Masz może ten film? Albo dojście do niego?
Loano serial z całą pewnością Ci się spodoba (jak i najnowsza Jane Eyre )
Ostatnio edytowany przez AineNiRigani (2007-04-25 22:19:59)
Nie zapominajcie o mnie!! Plose
Cóż ja na spotkanie na pewno nie dotrę, bo nie mieszkam w Polsce....
Czy to oznacza, że możliwość obejrzenia "North and South" przepadła dla mnie na wieki? (tu powinna być emotka ukazująca rozpaczliwy płacz).
Dziewczyny, gdzie zdobyć ten film, z polskimi napisami?
Naczytałam się tyle pozytywnych opinii na jego temat.
Ja siÄ™ zgadzam!!!!!!!!!
[...]
Czekam więc na wieści od Ciebie (na forum czy wysłać Ci mój email?).
[...]
Jeśli serial dobry - to mnie 12 godzin nie przeraża.
[...]
12 godzin? Ahhhhh co za przygoda i wyzwanie (może za jednym podejściem?
Abigail na wszystkie pytania moge opowiedziec - ale osobiscie lub w formie prywatnej. Zaraz edytuje swoje posty, zeby nie bylo po nich sladu. I Was prosze o to samo
AineNiRigani napisa³:
Abigail na wszystkie pytania moge opowiedziec - ale osobiscie lub w formie prywatnej.
Osobiście to pewnie nie damy rady.
To może emailowo?
A można kasować posty? Bo to wyżej trochę głupio wygląda. Dziękuję za zwrócenie uwagi i poprawkę postów - głupio, że sama się nie zorientowałam .
To ma AŻ 12 godzin??? Bosz, dlaczego aż tyle? A dużo osób ginie?
Loana napisa³:
A dużo osób ginie?
Ej, nie opowiadać mi tu o czym, gdzie, kto z kim i dlaczego.
P.S. Loana, żeby było poprawnie i mnie nie wykasowali to spytam konspiracyjnie : dasz radę z tymi 12-stoma godzinami?
Pokasuję za dzień-dwa, aby zainteresowani mogli się zapoznać.
Loana napisa³:
A dużo osób ginie?
SPOILER!!!!!!!
Nooo, kilka. Jedna bardzo sympatyczna, jedna mniej, jedna zostaje ranna, a wszystko konczy siÄ™ .... ()
AineNiRigani napisa³:
Nooo, kilka. Jedna bardzo sympatyczna, jedna mniej, jedna zostaje ranna, a wszystko konczy siÄ™ .... ()
....tak, jak było napisane w scenariuszu