Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Czy kto? wie, gdzie mo?na znale?? napisy do Mansfield Park (wersja z 2007 roku)?
Prosz? o informacj? na booaa@o2.pl
Pozdrawiam
booaa, aktualnie (stan na wczoraj) nie ma polskich napisów. Znalaz?am natomiast po angielsku na napisach Info. Bardzo kiepska adaptacja swoj? drog?...
Ja mam jakie? napisy po polsku.
Ale zgadzam sie, adaptacja paskudna, wylaczylam po 20 minutach,bo juz nie moglam zdzierzyc. Bez kilku piw nie dam rady tego obejrzec.
Witam!
Równie? pytam o napisy MP 2007. fil ju? mam ale nie mogel dopa?? napisów. Prosz? o pomoc.
Hehhe Loano skoro jest a? tak tragicznie to lepiej sobie da? spokój niz upija?; )))))))))))
karotka napisał:
Hehhe Loano skoro jest a? tak tragicznie to lepiej sobie da? spokój niz upija?; )))))))))))
zw?aszcza , ?e piwo to chyba za ma?o ?eby przez to przebrn??
Przebrn??am dzi? bez napisów. Jest niedosyt. Brakuje mi rozwini?cia pewnych w?tków. Niektóre wydaj? sie nast?powa? za szybko, inne za pó?no. Wed?ug mnie wszystkie kobiety w filmie s? pi?kne. Z wyj?tkiem Fanny..
Nillette Flow napisał:
Przebrn??am dzi? bez napisów. Jest niedosyt. Brakuje mi rozwini?cia pewnych w?tków. Niektóre wydaj? sie nast?powa? za szybko, inne za pó?no. Wed?ug mnie wszystkie kobiety w filmie s? pi?kne. Z wyj?tkiem Fanny..
urode Fanny w tym filmie okre?li?abym jako "wulgarn?" a chyba nie o to mialo chodzi?.
W sumie Billie Piper nie tak ?le zagra?a w filmie "Ruby in the smoke", a gra?a tam raczej cich? i nie?mia?? dziewczyn?, wi?c mo?e liczyli, ?e i w MP sobie poradzi, niestety bieganie, sukienki z ogromnymi dekoltami i brak fryzury raczej na to nie pozwala?y .
Ja j? sobie kojrz? z Dr Who i ju? zawsze b?dzie dla mnie "dziewczyn? z s?siedztwa", która ma wystarczaj?co du?o odwagi i czego? w rodzaju bezczelno?ci, ?e wyobra?enie jej w roli nie?mia?ej i zahukanej Fanny przeros?o moje mo?liwo?ci.
Dla mnie buzia Fanny w tym filmie by?a do?c dzieci?ca. Szkoda, ?e w?osy machn?li blondem moczowym.