Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Mam wielk? pro?b?! Nie mam mo?liwo?ci ?ci?gni?cia tego filmu, a chcia?abym go obejrze?. Mog? si? wymieni? (mam troch? filmów, g?. kostiumowych), albo wys?a? p?yt? do przegrania, znaczki i kopert?, albo przes?a? pieni?dze na konto...Czy która? z was znalaz?aby czas,zeby przegra? mi ten film???(interesuj? mnie te? inne "stare" wersje) Bardzo bym by?a wdzi?czna.
To ja si? do??cz? do pro?by - mog?abym co? przegra? albo po prostu wys?a? pieni?dze na przesy?k?.
ja tak?e si? do??czam do prosby. Mog? co? przegra? (zw?aszcza filmy z Romy Schneider - je?li kto? wie o kogo chodzi ) lub moge przes?a? pieni??ki.
Na dzie? dzisiejszy mam ?ci?gni?te ok 50-60 %. Je?li tylko ?ci?gnie mi si? dobra wersja (z tymi filmami, ró?nie bywa ). Napisy s? tworzone wspólnymi si?ami z dorotk? i demi (tzn. na dzie? dzisiejszy jestem jak to ***** które przyczepi?o si? do okretu i mówi p?yniemy), jak ju? b?da gotowe z przesy?k? nie powinno by? problemów
.
JA, MAM - ALE BEZ NAPISÓW -(które s? tworzone wspólnymi si?ami) ZAINTERESOWANYCH prosz? o maila
beatap@pop.e-wro.pl
ju? nieaktualne
Ostatnio edytowany przez Loana (2008-09-30 15:53:52)
Wiecie co, szuka?am dzisiaj innych napisów i trafi?am na napisy.org na cos co by?o podpisane "Duma i uprzedzenie(1940)"
My?l? co jest, kto? zrobi? napisy i my nic nie wiemy.
A okaza?o si? ?e to napisy do wersji z 2003 roku. Nie mam tam konta i nie moge wysawi? kometarza, a mam wielk? occhote bo w informacjach o filmie jest ok??dka z opakowania rzeczywi?cie filmu z 19490 roku. Mo?e która? z was to obejrzy i zobaczy czy czego? nei pokreci?am i ewentualnie sprostuje spraw?.
No i niecierpliwie czekam na nasze dzie?o.Jak tam postepy w pracy??
czy to aktualne jest?
Mo?na si? jako? na Dum? za?apa??
Moge udost?pni? je?li ktos chce:-) kontakt justysia8@wp.pl
AineNiRigani, widz?, ze ostatni post w tym miejscu pochodzi sprzed dwóch lat, ale zapytam: jakie mam szanse na napisy do DiU z 1940 r.? Podobnie, jak Demi znalaz?am fa?szywk?, a jedyne napisy z napiprojektu nie daj? si? czyta? - kto? pojedy?cze s?owa t?umaczy? ze s?ownika i wysz?o ?le. Pozdrawiam!