Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
ofiarowałam się już tobie na wątku.. napisy do N&S... czekam na maila
Naprawdę mogłabyś?? No chybabym ze szczęścia umarła. Mój mail to polonaise@poczta.fm. Tyle wszystkie mówicie o tym serialu, widziałam nawet urywki i mówiąc krótko: MUSZĘ TO ZOBACZYĆ. Mój mail: polonaise@poczta.fm
myszko... napisz do mnie maila z adresem, gdzie mam ci wysłać... namiary na mnie są na dole...
Wybacz ale w takich sytuacjach mózg mi nie pracuje...
mój mózg ostatniio też bardzo szwankuje.... thorntonizm czy cóś???
chyba że masz gg... bo teraz jestem...
POMOCY... przez nieszczęśliwy zbieg okoliczności zrobiłam rysę na mojej P&P z 1995 roku (na płytce dvd gdzie miałam 3 pierwsze odcinki) ... cała scena pierwszych zaręczyn poszła w niwecz.... chyba umrę z rozpaczy.......
Wspolczuje ci... ja co prawda nie mam oryginalnej P&P na DVD tylko na plytach na kompa, ale jak mi nie chcial chodzic odcinek 2 gdzie jest przeciez BAL W NETHERFIELD tez umieralam... ale plyty za 1 zl mi nie zal, a film sie wykombinowalo od niezawodniej przyjaciolki ktora zgrala to jeszcze raz (dzieki otherwaymistercollins )... Jak ja bede miala DVD oryginalne, bede je chyba trzymac za szklem.. moi bracia sa nieobliczalni niestety jest ich 3
Ja toze haciu North & South!!! Ale to od Otherwaymistercollins wyzebrze jak dostanie szczesciara ;P bo my takie papuzki nierozlaczki (no chyba ze jak dzisiaj jestem 300 km od domu), nieprawdaz Otherwaymistercollins?
Prawdaż, prawdaż. Jak tylko dostanę N&S bede dalej rozprzestrzeniać tą zarazę
aaa... psik.. no ja juz jestem chora na to.
Ale nie jestem pewna czy chce sie wyleczyc!!! Chyba zdecydowanie wole byc chora
A ja właśnie kolejny raz ogladnęłam sobie filmiki z N&S ze strony www.yorkshire...coś tak I coraz bardziej i bardziej mnie to bierze Główny bohater bardzo mi się podoba a heroina też jest sympatyczna...ma takie pucołowate policzki..zupełnie jak ja
proszę o szybkie przysłanie kto ma napisów do dumy i uprzedzenia 1940!! oczywiscie polskich! 8) podam e-maila mojej córki kaska607609@interia.pl jestem szczęscliwa że poszukałam tę stronke poniewaz mam film a w necie nie ma polskich napisów , ale tu widze także fanów tych fascynujących flimów Jane Austen! UWIELBIAM JE!!!!!!!!!!!!! będe bardzo wdzięczna :*:* z góry dziękuje , będe czekać z niecierpliwoscią :* mam pytanko czy są jeszcze jakies inne dumy z dawnych lat oprócz tej z 1940r i 6odcinkowego serialu?
Napisy do Dumy 1940 zrobione przez Alison - wysłałam.
a czy ja bym mogła zakosztować smak posiadania P&P z 1940 roku?
dopisuję się do prośby jeśli można
a czy ja bym mogła zakosztować smak posiadania P&P z 1940 roku?
Mam i przyniosÄ™ na spotkanie, oki?
Eeeee, to ja tego.... tez poprosze ...
Eeeee, to ja tego.... tez poprosze ...
Też chcesz P&P 1940?
Oki
Ojoj, dostałam kwiatki! Jak mi miło
Nie ma za co!