Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Zobaczcie co znalazłam. Można zamówić wykrój sukienki na dowolny rozmiar. Mam nadzieję, że jak się rozdwoję i wrócę do normalnego rozmiaru to te wykroje jeszcze będą w sprzedaży.
http://www.toiowo.sklep.pl/index.php?pr … od_id=1481
A może nie czekaj i zamów od razu? Wiesz jak to u nas jest z kupowaniem różnych rzeczy - trzeba brać jak jest , bo potem znika , a cena nie taka straszna
Fajne rzeczy maja , ale drogo . Zaciekawiły mnie igły do tego t-cośtam , białego pikowania , zetknęłam się z tą techniką pod nazwą haft saski . Ale nigdy nie robiłam i chyba raczej nie będę
Ostatnio edytowany przez Tamara (2008-11-15 16:03:11)
Na wszelki wypadek zamówiłam. W końcu w jakiś rozmiar wejdę
Pozdrawiam wszystkich. Dziekuje za wskazowke jaka ksiegrania moze sprowadzic J.A. wlasnie poszukuje ksiegarni ktora zechcialaby sprowadzic dla mnie ostatni tom.
Kajani chyle czola przed twoja stronka, jestem pod wrazeniem. Ja ostatnio swoja stronke dosc zaniedbalam z roznych wzgledow, na swieta moze zajme sie za nia. Ale twoja jest super!!! zwlaszcza osoby ktora zajmuje sie historia ubioru.
Ostatnio edytowany przez princessita (2008-11-30 16:26:10)
Dorfi, a jaki rozmiar zamowilas? Moze ja tez sie skusze i cos zamowie?... tylko ja pewnie musialabym ten maksymalny...
tez czekam, az sie rozdwoje i bede wiedziala, jaki mam rozmiar - nie mam juz w czym chodzic -_-'
Loana w tym zestawie są wszystkie rozmiary do tych sukienek. W zależności jaki rozmiar potrzebujesz odrysowujesz po konkretnych symbolach (tak jak w klasycznej Burdzie).
Ach! Wspaniale! I mowisz, ze zamowilas??? [szczerzy zeby] to ja tradycyjnie sie kiedys do Ciebie usmiechne, co? ;P
Usmiechaj się ile chcesz. Mam je już w domciu
Tyle, że jeszcze nie rozpakowywałam bo i tak nie będę nic szyła dopóki nie wrócę do jakotakiej figury po porodzie.
A może ktoś by zarzucił takim wykrojem z którejś Burdy?
achajko - troche konkretow. chodzilo Ci, jak przypuszczam, o Dorfi.
Tylko w jaki sposób to zrobić, skoro wykrój to ogromniasta płachta?
Nie podejmuję się każdemu odrysować i wysłać pocztą.
Dorficzku - dla chcacego nic trudnego. Zrobisz zdjecie, a kazdy sobie odrysowywuje z monitora. Hough!!
Ha, zeby to bylo takie proste Aine . Przeciez ten wykroj ma jakies wymiary, na zdjeciu ciezko wymiary zachowac. Chyba ze zrobi sie zdjecie ze skala obok, ale nie wiem, nigdy czegos takiego nie widzialam. Tzn nie widzialam wykrojow przesylanych mailem.
Dorfi, chyba poczekam na Twoje rozdwojenie z ta sukienka . Bo na razie rozmiar mam nadal niewiadomy, a ze staram sie karmic piersia to moze cos jeszcze zrzuce. Jaki tam maja najwiekszy rozmiar w tych sukniach?
Loano - ot sobie zazartowalam
A tak w ogole - wrzucilas gdzies zdjecia swojej kiecki? Tak ostatnio sobie przypomnialam, ze ja jej jeszcze nie widzialam...
Jak dostane zdjecia od El to wrzuce, bo mam tylko dwa... ciagle czekam...
a ja mam jeszcze jedno pytanie - zupelnie nie zwiazane z bucikami, kieckami i torebkami. Czy przeslalabys mi zdjecia ze splywu? Te ktore masz. Wiem, ze El miala tez ladne (szczegolnie bossskie z bocianem pamietam). Ja mam swoje, Basi i Dione. kcesz?
Kurde ja przez to forum zbankrutuję. Najpierw były ksiązki i filmy. Teraz arkusze wykrojów, oj to bo boli, bardzo boli. Kasjer moj osobisty coś krzywo na mnie patrzy Uspokaja się, kiedy mu zagrożę, że dostnie też strój z epoki. taki z białymi rajstopkami.